Het antwoord op de vraag waarom ik plantaardig ben gaan eten is heel simpel. Ik heb voortgeplant. Mijn man en ik hebben het geluk gehad een prachtig klein lief wezentje op deze aarde te zetten. Dit is een bewuste keuze geweest. 

We willen dat onze zoon in een mooie, gezonde, veilige wereld opgroeit. 

We doen er daarom ook alles aan om hele bewuste keuzes te maken. De gevolgen van de keuzes die we nu maken zullen wij namelijk zelf niet per direct merken maar onze kinderen, achterkleinkinderen, dierbaren en iedereen na ons die zullen dat wél merken. Het voelt voor ons niet goed om daar niet nu al mee bezig te zijn. Je wilt toch het beste voor jezelf, je kinderen en dierbaren?  

Vegan Chef &
Lifestyle expert

traiënne

Om deze reden ben ik plantaardige adviezen en workshops gaan geven. Ik wil mensen namelijk door middel van workshops de tools naar een plantaardig(er) eetpatroon leren.

Ik vind het belangrijk om je te leren koken én je te leren waarom we maken wat we maken en wat voor effect dat op je lichaam, je geest en de wereld heeft. 

IK laat je zien dat plantaardig eten leuk, makkelijk, lekker en vooral ook sexy is!

Jouw gezondheid is voor mij net zo belangrijk als de gezondheid van dier en aarde.

Als plantbased voedingscoach help ik mensen daarom een stap te zetten richting een (meer) plantaardig voedingspatroon.

Een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat een plantaardig voedingspatroon niet alleen gezond is voor jou – je verkleint je kans op allerlei klachten en welvaartsziekten en vergroot je kans op herstel – maar ook voor dier en aarde. Door vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd vergroot je dus niet alleen je kans opeen goede gezondheid, je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld voor iedereen!

Plantbased natuurvoedingsdeskundige, hormooncoach & orthomoleculair therapeut

daniëlle


Ik geloof dan ook dat elke stap telt en dat je iedere dag, met ieder gebaar, hoe groot of klein ook, een verschil kunt maken voor je gezondheid en de wereld om ons heen, door anderen te inspireren met de manier waarop jij leeft, om zo een rimpeleffect te creëren!


Dit is mijn steentje, mijn bijdrage, aan de dag van morgen